OVER WHAT’S NEKZT

Mijn naam is Iwan Pol en ik ben coach bij What’s Nekzt uit Woerden. Ik ben een enthousiaste, doortastende en toegankelijke coach. Het is mijn passie om mensen, jong én oud, te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik ben ervoor dat extra duwtje in de rug waardoor jouw persoonlijke obstakels worden ingeruild voor mooie kansen.

What's Nekzt Iwan Pol
What's Nekzt Iwan Pol

Mijn werk is mijn passie

Mijn interesse in de zorg begon toen ik zelf nog erg aan het zoeken was naar hetgeen ik precies wilde. Doordat ik mij op jonge leeftijd meerdere malen heb laten leiden door externe invloeden, kwam ik na diverse omwegen in de zorg terecht. Binnen de zorg heb ik veel ervaring opgedaan in diverse takken. Denk aan voorlichter bij Bureau Halt, pedagogisch begeleider en begeleider van intensieve doelgroepen.

Gaandeweg kwam ik erachter dat een persoon deskundig over zichzelf is en in staat is om zich op eigen kracht te ontwikkelen. Dit is één van de uitgangspunten binnen het vak waardoor mijn interesse in coaching werd gewekt.

Nadat mijn interesse was gewekt, ben ik trainingen en opleidingen tot coach gaan volgen en heb ik in 2014 de stap gemaakt om mijn eigen bedrijf te starten. Zo is What’s Nekzt ontstaan en bestaat inmiddels alweer ruim 5 jaar.

De tijd vliegt en ik doe mijn werk met heel veel plezier. Ik sta jongeren, volwassen, bedrijven en organisaties bij en krijg hele leuke reacties. 

Tevens geef ik trainingen en coaching aan:
  • mensen met een lichte verstandelijke beperking of psychische klachten.
  • mensen die werkzaam zijn in (jeugd)zorg.
  • ouders met opvoedvraagstukken.
  • studenten en jongvolwassenen met een vastgelopen loopbaanontwikkeling.
  • bedrijven en organisaties die tegen weerbaarheid en pesten op de werkvloer aan lopen.

Tijdens het coachen of het geven van trainingen maak ik gebruik van ervaringsgerichte, gevarieerde en creatieve methoden die passen bij jou en je proces. Samen vinden we antwoorden op jouw vragen om zo het beste uit jezelf te halen! So, what’s nekzt?