Mogelijkheden volwassenen

Je bevindt je momenteel in een lastig pakket. In je relatie of op je werk. Je ervaart stress en komt hier niet vanaf. Je voelt je soms eenzaam en onzeker. Je botst op diverse vlakken met je kind en het communiceren hierover gaat moeizaam. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging maar je weet niet goed wat. Je wilt je problemen graag aanpakken om weer met een positieve blik en antwoorden op jouw vragen richting de toekomst te kijken! Bij What’s Nekzt helpen wij jou hierbij middels verschillende vormen van coaching en diverse trainingen voor volwassenen.

Volwassenen Particulier - 22 jaar en ouder

Hieronder staan de verschillende trainingen en vormen van coaching die What’s Nekzt op dit moment aanbiedt voor volwassenen van 22 jaar en ouder. Klik voor meer informatie op de desbetreffende training of coachingsvormen. 

Trainingen

Disc Analyses

  • Disc gedragsanalyse
  • Disc drijfverenanalyse

Coaching

Jongvolwassenen - 18 tot 22 jaar

Hieronder staan de verschillende trainingen en vormen van coaching die What’s Nekzt op dit moment aanbiedt voor jongvolwassenen van 18-22 jaar. Klik voor meer informatie op de desbetreffende training of coachingsvormen. 

Trainingen

Disc Analyses

  • Disc gedragsanalyse
  • Disc drijfverenanalyse

Traject op maat?

Zoek jij als opdrachtgever een geheel traject op maat? Ook dit is mogelijk! Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.