Zakelijke coaching en training bij whats nekzt

Zakelijk
Coaching & Training

Voor wie?

Je merkt dat er conflicten dreigen te ontstaan, of in het ergste geval al heersen op de werkvloer. Medewerkers hebben gebrek aan zelfvertrouwen en een enkeling zit misschien zelfs tegen een burn-out aan. De interne communicatie laat te wensen over. Of misschien kamp je met andere werkgerelateerde problemen. Kun je hierbij hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op.

What’s Nekzt coacht en traint zowel teams als individuen binnen alle lagen van een onderneming. Persoonlijke groei en mentale kracht staan hierbij centraal. Mentaal fitte medewerkers die vol energie en goede zin aan de slag kunnen, staan vaak aan de basis van uitmuntende (team)prestaties. Ons uitgebreide netwerk maakt het mogelijk om coaching binnen de gehele organisatie toe te passen. Hierdoor zijn wij bovendien in staat grote en lange opdrachten te dragen.

What’s Nekzt is aangesloten bij Coach Collectief Nederland.

Bij veranderingen is het draagvlak onder medewerkers cruciaal voor succes. CCN is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen bij transities en grote veranderingen. 

Zakelijke coaching en trainingen bij whats nekzt

Voordelen voor de organisatie

Het team maakt in het beste geval een volgende stap in de ontwikkeling op de werkvloer. We halen de kwaliteiten en eventuele valkuilen naar boven waardoor we bewustwording creëren binnen het team. Als organisatie kunnen jullie hierop verder bouwen. Na de trainingen/workshops zijn de hulpvragen die speelden op de werkvloer behandeld. Het doel is positief denkende werknemers wat weer resulteert in een positieve werksfeer én resultaten. Denk aan meer werkplezier, minder ziekteverzuim en burn-outs kunnen worden voorkomen!

Gedurende ons traject brengen wij de kwaliteiten en eventuele valkuilen binnen het team aan het licht. Hiermee wordt bewustwording onder de teamleden gecreëerd. We streven er uiteraard naar het team naar een hoger level te tillen wat betreft samenwerking en ontwikkeling.

Zelfbewuste, positief denkende medewerkers zullen zorgdragen voor een verbeterde werksfeer. Zo zal het werkplezier toenemen, waardoor ziekteverzuim en de kans op burn-outs afnemen.

Onze aanpak

We starten met een intakegesprek en inspiratiesessie, waarin we kennismaken, informatie verzamelen, de wensen bespreken, de doelen formuleren en afspraken maken. Na dit gesprek volgt er een plan van aanpak op maat. Aan het einde van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats waarin wordt besproken of de gemaakte doelen zijn behaald.

Verschillende opties: