coaching en training voor volwassenen bij whats nekzt

Volwassenen
Coaching & Training

Trajecten

Binnen het coachingstraject neemt What’s Nekzt jouw problemen en hulpvragen onderhanden. Dit doen we middels verschillende trainingen en coachingsessies gericht op volwassenen. Samen zorgen we ervoor dat jij na het doorlopen van het gehele traject antwoorden hebt op je vragen en positief verder kunt richting de toekomst.

Het traject bij volwassenen

Na het eerste (telefonische) contact vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt er informatie verzameld en leren we elkaar beter kennen. We bespreken de werkwijze binnen het traject en maken jouw probleem helder. Vanuit hier gaan we verder.

Er volgt een serie tot vijf sessies. De inhoud van deze sessies wordt opgebouwd naar behoefte. Na vijf sessies hebben we een evaluatiegesprek. We bespreken tijdens dit gesprek of jouw doelen zijn behaald of dat het geconstateerde probleem is opgelost. Heb je na deze vijf sessies behoefte aan een vervolg? Dat is geen probleem! Mocht er tijdens het traject worden geconstateerd dat er een andere hulpvraag geldt, dan zal What’s Nekzt een doorverwijzing adviseren.

De tussentijdse evaluaties en eindrapportage gebeuren via Coaching monitor.

Traject op maat?

Zoek jij als opdrachtgever een geheel traject op maat? Ook dit is mogelijk! Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.