Trainingsvormen

What’s Nekzt geeft verschillende trainingen. Iedere training heeft specifieke uitgangspunten die op hun eigen manier aansluiten bij de wensen of problemen van cliënten. Na de eerste kennismaking hebben we het probleem helder en beslissen we welke trainingsvorm het best past bij het desbetreffende vraagstuk.

Trainingsvormen bij What’s Nekzt

Weerbaar & Sterk

Weerbaar & Sterk leert je op een leuke en goede manier voor jezelf opkomen. Dit kan voor iedereen anders zijn. Door deze training werk je aan het verhogen van je zelfbewustzijn. Dit heeft direct gevolg voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld.

De op maat gemaakte training wordt met enthousiasme gebracht en bevat elementen uit het (kick)boksen en van verschillende weerbaarheidstrainingen, die op een psycho-fysieke manier worden gegeven. Psycho-fysiek houdt in dat de oefeningen vooral gericht zijn op het verbeteren van je fysieke, mentale, sociale en geestelijke kracht.

Je leert gebruik te maken van totale communicatie. Dit wil zeggen dat je gebruikmaakt van je houding, je stem, je toon, je gebaren, je uitdrukking en wat je zegt. Het is energiek, best intensief maar zeker niet uitputtend.

Weerbaar & Sterk is ook zeer geschikt als training voor mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking.

Bezoek voor meer informatie over deze vorm van training de website van Weerbaar & Sterk.

 

Boksend Opvoeden

De bokssport staat over het algemeen bekend als sport waarbij er over en weer flinke klappen worden uitgedeeld met als doel de tegenstander binnen een aantal rondes tegen de vloer te werken.
Maar boksen is zoveel meer dan dat.
Boksen kan als therapie voor je lichaam en geest zijn. Fysiek, mentaal maar ook zeker emotioneel. Door het beoefenen wordt je fitter en mentaal weerbaarder. Je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen groeit en je leert jezelf beheersen.
Boksen maakt je zowel fysiek als mentaal bewuster.
Boksen is meer dan een sport alleen. Het kan als geen andere sport een bijdrage leveren aan de welzijn van uw kind wanneer het wordt ingezet als pedagogische middel.
Het kan worden ingezet als u een hulpvraag heeft, maar ook als preventief middel om zowel fysieke als mentale groei te stimuleren.
Tijdens de trainingen is het doel om positieve gedragsveranderingen bij uw kind teweeg te brengen. Dit gebeurd in kleine groepen van 4 tot 8 kinderen van ongeveer gelijke leeftijd. Boksen is tijdens deze training de belangrijkste ingrediënt, maar het gaat er vooral om dat kinderen actief zijn en met

Trainingen op maat

What’s Nekzt biedt ook trainingen aan bedrijven en organisaties. Deze kunnen naar wens op maat worden vormgegeven. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Op de website van Weerbaar & Sterk staat meer informatie over trainingen voor bedrijven en organisaties in de sector zorg en welzijn.