Trainingsvormen

What’s Nekzt geeft verschillende trainingen. Iedere training heeft specifieke uitgangspunten die op hun eigen manier aansluiten bij de wensen of problemen van cliënten. Na de eerste kennismaking hebben we het probleem helder en beslissen we welke trainingsvorm het best past bij het desbetreffende vraagstuk.

Trainingsvormen bij What’s Nekzt

Weerbaar & Sterk

Weerbaar & Sterk leert je op een leuke en goede manier voor jezelf opkomen. Dit kan voor iedereen anders zijn. Door deze training werk je aan het verhogen van je zelfbewustzijn. Dit heeft direct gevolg voor je zelfvertrouwen en zelfbeeld.

De op maat gemaakte training wordt met enthousiasme gebracht en bevat elementen uit het (kick)boksen en van verschillende weerbaarheidstrainingen, die op een psycho-fysieke manier worden gegeven. Psycho-fysiek houdt in dat de oefeningen vooral gericht zijn op het verbeteren van je fysieke, mentale, sociale en geestelijke kracht.

Je leert gebruik te maken van totale communicatie. Dit wil zeggen dat je gebruikmaakt van je houding, je stem, je toon, je gebaren, je uitdrukking en wat je zegt. Het is energiek, best intensief maar zeker niet uitputtend.

Weerbaar & Sterk is ook zeer geschikt als training voor mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke beperking.

Binnen Weerbaar & Sterk komen onderstaande trainingen terug:

  • Boksend opvoeden
  • Rots & water

Bezoek voor meer informatie over deze vorm van training de website van Weerbaar & Sterk.

 

Trainingen op maat

What’s Nekzt biedt ook trainingen aan bedrijven en organisaties. Deze kunnen naar wens op maat worden vormgegeven. Dit gebeurt in overleg met de opdrachtgever. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Op de website van Weerbaar & Sterk staat meer informatie over trainingen voor bedrijven en organisaties in de sector zorg en welzijn.