coaching en training voor jongeren bij whats nekzt

Jongeren
Coaching & Training

Trajecten

Binnen het coachingstraject neemt What’s Nekzt jouw problemen en hulpvragen onderhanden. Dit doen we middels verschillende trainingen en coachingsessies voor jongeren. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij na het doorlopen van het traject antwoorden hebt op je vragen en positief verder kunt richting de toekomst.

Het traject bij jongeren

Meestal zijn het ouders of verzorgers die contact met mij zoeken, maar je kunt dat natuurlijk ook altijd zelf doen. Tijdens het intakegesprek leren we elkaar beter kennen en proberen we jouw probleem helder te krijgen. Ben je jonger dan 15 jaar? Dan is de eerste kennismaking alleen met je ouders of verzorgers. Vervolgens kan ik de passende werkwijze kenbaar maken.

Er volgt een serie tot vijf sessies. Na de sessies hebben we een evaluatiegesprek. We bespreken tijdens dit gesprek of jouw doelen zijn behaald of dat je persoonlijke situatie/welbevinden of probleem, verbeterd is. Heb je na deze sessies behoefte aan een vervolg? Dat is geen probleem! Mocht er tijdens het traject worden geconstateerd dat er een andere hulpvraag geldt, dan zal What’s Nekzt een doorverwijzing adviseren.

Traject op maat?

Zoek jij als opdrachtgever een geheel traject op maat? Dit is mogelijk! Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden.